Autoriseret ŠKODA i huset

Vi bor sammen med vores søsterfirma, SKODA Nørresundby, der er autoriseret ŠKODA forhandler, og dermed har vi adgang til et stort og professionelt værksted. Vores værksted har højtuddannet personale, og kan servicere alle mærker.
Du kan læse mere om ŠKODA Nørresundby her.

Sammen har vi også vaskehal, hvor du kan få vasket bilen fra kun kr. 39,-. Du kan læse meget mere om vores miljørigtige vaskehal her.

Udover SKODA er vi I huset også autoriseret SEAT værksted, og har hertil udannet og dygtigt personale, der tager godt hånd om din SEAT.
Læs mere om SEAT Nørresundby her.

ProATV forhandler – Når det skal være sjovt

Bilforum Import har siden 2010 været autoriseret forhandler af Pro ATV`s produkter, hvilket gør, at vi kan levere næsten alle maskiner og reservedele fra dag til dag. Vi er bl.a. leverandør til udrykningskøretøjer på Grønland hvor de bl.a. bruger UTV’er når terrænet er for svært for de almindelige køretøj. Du kan læse mere om ProATV’s produkter lige her.

Udlejning af autocampere – når kør-selv-ferie gøres all-inclusive

Bilforum Import udvidede i starten af 2014 forretningen med udlejning af autocampere. I øjeblikket har vi to til udlejning og efterspørgslen er enorm. Vi har fra start af, haft den intention, at standarden skal forblive høj, hvorfor vi også valgte, at de to autocampere vi har, er af højere standard end det ses flere andre steder. Vi vil gerne, at det skal være nemt og komfortabelt at tage på kør-selv-ferie i autocamper, og derfor har vi lavet et ”all-inclusive” koncept. Konceptet består i følgende:

  • Ingen grimme gebyrer
  • Alt service er inkl. i prisen
  • Gasgrill, havebord, stole mv. er også med
  • Mulighed for at tilkøbe hente/bringe service
  • Al nødvendig forsikring er inkl.

Når du har lejet vores autocamper sender vi altid et evalueringsskema ud, hvilket giver os en unik indsigt i hvordan turen har været og hvordan du har oplevet vores service niveau osv. Det giver os også mulighed for at sikre en høj kvalitet i både autocamper og kundeservice.

På hjemmesiden kan du se den fulde inventar liste, hvor du også kan se tidligere kunders erfaringer, nyheder, billeder og selvfølgelig hvornår autocamperne er ledige. Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan se priser, bestille ferien eller se de mange billeder af vores autocampere her.

Bilforum Racing Team – Når det skal gå stærkt

Bilforum Racing Team består af køreren Mikkel, mekaniker, træner og manager. Mikkel har sat et solidt aftryk indenfor 4-hjulet crossere, og kæmper hvert år med i kampen om at blive Danmarks bedste. Mikkel kører i klassen 250cc (op til 15 år), hvor han i 2018 har vist imponerende resultater ved at vinde både nordisk og dansk mesterskab, til trods for sin unge alder på kun 11 år.

Vi er meget stolte af Mikkel og meget beærede for at være en så stor del af hans succes. Vi er sikre på at Mikkel når meget langt i sporten og vi ser frem til at følge ham hele vejen til tops, igen og igen.

Moto-Trucks

Siden August 2020 har vi i samarbejde med Moto-Trucks handlet med brandbiler. 
Moto-Truck har eksisteret siden 1996, og producerer årligt over 200 enheder i Polen såvel som resten af Europa.
Moto-Truck laver stort set alle dele selv, hvilket betyder det ikke er en sammensat løsning, fra mange leverandører, men et gennemtestet produkt, hvor alt passer sammen.
Det giver fleksibilitet og mulighed for specialisering udover det sædvanlige. 

Vi er stolte over vores samarbejde, og kan med vores hands-on erfaring og Moto-Trucks kapacitet, levere et af de bedste produkter på markedet. 

Læs mere om Moto-Truck her